Een paar nieuwtjes


Hallo allemaal! Ondertussen is de webshop een drietal weken online, en tot nu toe is het al een ongelooflijk leuke en boeiende periode geweest. Het is erg fijn om bestellingen binnen te zien komen en vervolgens de pakketjes met veel liefde klaar te maken. Ook zaken zoals het uitkiezen van de nieuwe collecties en de bijhorende fotosessies zijn uiteraard helemaal 'my cup of tea'. Maar het allerfijnste is toch om de leuke reacties te zien van tevreden klanten, die ik met een mooie nieuwe outfit een tikkeltje 'specialer' heb kunnen doen voelen. Je kan hen zien schitteren op onze instagram - neem gerust een kijkje!  

 

In die drie weken is er uiteraard al heel wat gebeurd. Zo hebben we een aantal kleine aanpassingen aan de website doorgevoerd om de navigatie te verbeteren. Daarnaast is het sinds kort ook mogelijk om met je kredietkaart (of die van iemand anders ;) ) te betalen. Ook bieden we vanaf nu onze eigen cadeaubonnen aan. Je kan een bon kopen van €10, €25, €50 of €100, en deze bons zijn onbeperkt geldig voor alle artikelen op alwaysbespecial.be. Alvast een leuke cadeautip voor de aankomende eindejaarsperiode!

 

Verder was het erg prettig om een eerste vermelding in de (lokale) pers te krijgen - je kan het artikel vinden op de site van Editie Dendermonde. Toch wel een mooie eer als rasechte Dendermondenaar :)

artikel editie dendermonde always be special anissa ben sassi

Vermoedelijk hebben jullie in de pers ook vernomen dat bpost het moeilijk begint te krijgen om de toevloed aan pakjes te verwerken. Het is zelfs zo erg dat ze een gedeelte van de pakketjes niet meer thuis zouden kunnen bezorgen. Uiteraard willen we liefst dat dit niet gebeurt met jullie pakketjes. Daarom bieden we vanaf nu ook 'personal delivery' aan als je in de buurt van Groot-Dendermonde woont (postcodes 9200, 9280, 9255, 9240, 9220, 9290, 9260, 9250, 2890, 9340). Hiervoor rekenen we geen meerprijs aan t.o.v. het verzenden met bpost: de verzendkosten hiervoor zijn €4,95 voor bestellingen onder €75, en boven dit bedrag is het helemaal gratis. Op die manier ben je zeker dat je pakketje snel en zonder problemen bij jou thuis wordt bezorgd! 

Daarnaast zal bpost ook €1 extra per pakketje aanrekenen aan de handelaars die pakketjes opsturen. Voor een startende webshop is dat niet prettig natuurlijk. Toch wil ik niet dat jullie hiervan het slachtoffer worden, en dus zullen we die toeslag NIET doorrekenen aan jullie.

 

Als laatste, leukere nieuwtje hebben we op de webshop een nieuwe sectie 'Be Inspired' toegevoegd: hier combineer ik de items van de shop tot een outfit die helemaal 'af' is. Welke vinden jullie zelf de leukste combinatie? Laat het gerust weten in de reacties hieronder.

 


4 reacties


 • photoerotickewuw.blogspot.com

  Excellent article! We will be linking to this particularly great
  article on our website. Keep up the great writing. di (photoerotickewuw.blogspot.com)


 • Theresa

  Excellent article! We will be linking to this particularly
  great article on our website. Keep up the great writing. di (photoerotickewuw.blogspot.com)


 • Dannycycle

  BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

  Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

  https://hi.switchy.io/5dyf


 • EnellSymn

  buy azithromycin cart zithromax generic name what is azithromycin azitromycine


Laat een reactie achter