Always Be Special - What's in a name?


Het bedenken van een naam voor de webshop was een leuke maar bij momenten ook wel enigszins frustrerende zoektocht. Veel verschillende namen zijn de revue gepasseerd, maar echt overtuigd was ik nooit: te lang, te kort, te moeilijk, te gewoontjes, … 101 ideeën, maar geen enkel waar ik me echt volledig goed bij voelde.

Uiteindelijk zijn we bij de zoektocht een beetje teruggekeerd naar het begin: wat wil ik bereiken met deze webshop? Wat is de essentie en wat betekent mode voor mij precies? Om dan op basis daarvan hopelijk een leuke naam te vinden die bij deze visie past. 

always be special store owner anissa

Het antwoord is in eerste instantie dat mode voor mij een manier is om mijn persoonlijkheid en ‘mood of the day’ uit te drukken, een soort verlengstuk van wie ik ben. Aan de andere kant kan de juiste outfit me vaak helpen om me goed te voelen, en inderdaad zelfs een tikkeltje ‘speciaal’.

Daarnaast vind ik dat mode speels en fun mag zijn, en is het voor mij een soort uitlaatklep om er heel actief en bewust mee bezig te zijn. Ik beleef er alleszins veel plezier aan om items te selecteren en te combineren!

 

Met deze webshop wil ik dan ook graag dat fijne gevoel overbrengen, en kleding verkopen die ook anderen kan helpen om zich bijzonder en uniek te voelen. Voor mij zijn de stuks op deze webshop de perfecte items hiervoor, maar uiteindelijk kan dat voor iedereen iets anders zijn.

Vandaar ook de drie puntjes in het logo van de webshop; iedereen is uniek, dus je kiest zelf op welke manier je dit invult. Het zou super zijn als elke vrouw zich bijzonder kan voelen in de kleren die ze draagt!

 

‘Always Be Special’ was voor mij de naam die dit gevoel en deze visie het beste uitdraagt. Het feit dat de afkorting ‘ABS’ daarnaast ook nog eens de initialen van mijn naam zijn, is uiteraard geen toeval; het illustreert de persoonlijke touch en eigenheid die ik probeer te steken in de webshop en de collecties die ik aanbied.


Laat een reactie achter