About us


"Fashion is the armor to survive the reality of everyday life."

Hoi, mijn naam is Anissa! Always Be Special, of kortweg ABS (niet toevallig mijn initialen), is voor mij een beetje het waarmaken van een meisjesdroom.

Al van jongs af aan ben ik immers gepassioneerd door mode en alles wat ermee te maken heeft. Tijdens mijn studententijd in Gent bracht ik uren door in de Veldstraat, op zoek naar nieuwe kleedjes, tops en andere hebbedingetjes.

Ondertussen ligt die onbezorgde tijd al even achter mij, en is er heel wat veranderd. Ik ben getrouwd, en onze drie kinderen maken het plaatje helemaal compleet. Je kan je dus voorstellen dat het thuis best wel druk is, maar mijn obsessie en passie voor mode is er niet minder op geworden, integendeel. Nog steeds kan ik uren spenderen aan het zoeken van hét perfecte kleedje voor een bepaalde gelegenheid of het lezen van fashion blogs. 

Always Be Special is voor mij dan ook een manier om méér te doen met die passie voor fashion: mijn bedoeling is mooie, unieke kledingstukken uit te zoeken en aan te bieden, voor vrouwen die met beide voeten in het soms drukke leven staan, maar dit wel graag doen op een trendy en stijlvolle manier.

Vroeger koos ik immers vaak voor items uit bekende ketens als H&M en Zara, maar doorheen de jaren ging ik meer en meer op zoek naar kledingstukken van kleinere merken, die net dat tikkeltje anders zijn. Op Always Be Special zal je dan ook geen duizenden verschillende artikels vinden, maar wel een beperkte, zorgvuldig uitgekozen selectie van leuke items.

 

 

Kijk gerust eens rond, en let's keep in touch !

 instagram logo  facebook logo